Keresd meg az oldalon a «Csokrok» menüpont alatt kedvencedet, és küldd el nekem a csokor számát a lenti felületen, hogy megrendeld. Én hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén.

Teljesen egyedi csokor összeállítására is van lehetőség, ehhez kérlek vedd fel velem a kapcsolatot telefonon (WhatsApp, Viber, iMessage).

A "Csokrok" menüpont alatt tudsz választani

*Tiszteletben tartva a Megrendelő magánélethez fűződő jogát, tartózkodunk a személyes adatok automatikus gyűjtésétől.
A személyes adatokat nem tároljuk azon célok teljesítéséhez szükséges időtartamot meghaladóan, amelyek érdekében az adatgyűjtés történt.

Minden egyes rendelés frissen készül, ezért nincsenek csokraink készleten, hanem amikor beérkezik egy rendelés, a megrendelővel egyeztetve, személyesen vadászom össze a szükséges termékeket.

Ezért is fontos megjegyezni, hogy nincs két teljesen egyforma csokor. Természetesen amennyiben a weboldalról rendelsz, a feltüntetett képekhez nagyon hasonló csokrot készítek, de a végeredmény függ az aktuális kínálattól, a virág/gyümölcs szezonjától, stb.

A csokor készítésénél nem csak az alapanyagok összegyűjtésére kell időt fordítani.

Idő szükséges még:
🌿 a részletek megbeszélésére, pontosítására veletek
🌿 ár kikalkulálására
🌿 virágpiac meglátogatására
🌿 termékek, virágok, kellékek előkészítésére
🌿 csokor kötésére
🌿 csomagolásra
🌿 fotózásra

Éppen ezért szeretnélek megkérni titeket, hogy ha szeretnétek rendelni, legalább 3-4 nappal az átvétel előtt beszéljük meg a részleteket!